SØYLEBOREMASKIN FRA WWW.SMASKIN.NO

Hvis man ser på dagens marked for bor, finnes det et tilsynelatende ubegrenset utvalg av forskjellige  av søyleboremaskiner, også finner du stort utvalg fra www.smaskin.no.

De større borene, som  søyleboremaskiner, har stor kraft og kan være godt egnet i situasjoner der man har behov for høy presisjon og stor kraft. Disse er imidlertid ofte dyre og upraktiske, noe som gjør at de kanskje ikke er det perfekte valget for hobbysnekkeren.

Søyleboremaskin er et maskinverktøy for å bore hull, ha stativ og arbeidsbord med fasiliteter for å senke verktøyet til arbeidsstykket

Det er mange forskjellige typer bor, der en søylebor er en av dem. En søylebor er en stasjonær drill som er stasjonær og kan brukes på forskjellige måter. Fordi den er stasjonær, blir presisjonen veldig høy, og det er også grunnen til at mange bare bruker en søylebor til å bore hull i metaller og tre der det er viktig at alt går riktig, til minimum millimeter. En søylebor kan se veldig annerledes ut enn en annen søylebor. Høyden, lengden, dybden og utseendet varierer mellom dem, det samme gjør kvaliteten og funksjonen. Noen er av den størrelsen de er på gulvet, og andre er av mindre slag brukt på benker.

 

Hva et borepressstativ kan gjøre for deg

Et borepressstativ for en håndbor er ekstremt nyttig når du må utføre arbeid med elektroverktøyet i lengre perioder uten det besværet med å ha verktøyet konstant i hånden og forårsake uønsket tretthet. Det kan forbedre ditt produktivitetsnivå og hjelpe deg å gjøre mer. Elverktøyet holdes stabilt og sikkert og i en komfortabel arbeidshøyde, slik at du kan fokusere på oppgaven din i stedet for å holde enheten i hånden hele tiden.

Hos www.smaskin.no finner du maskiner fra nøye utvalgte leverandører. Velg mellom modeller med integrert koordinatbord, gjengefunksjon eller enklare benkmodeller.

Schuchardt Maskin levererer maskiner, verktøy og tillbehør for kuttende bearbetning innenfor verkstedsindustrien.

Grunnleggeren av www.smaskin.no startet bedriften 1899 og har i øver 100 år servet den nordiske verkstedsindustrien med maskiner og verktøy.