Her på http://norskeskolen.net/ ønsker vi å komme med gode råde om interiør for de som trenger noen tips til renovering og dekorering av hjem og kontor. For mange er det vanskelig å vite hvor de skal begynne, og hva de skal begynne med. På den bloggen dekker vi alt fra tapeter og farger til dørskilt og dørmatter, for å nevne noe. Med andre ord, vi snakker dekor av både innside og utside.

Fordi vi er en livsstilsblogg som tar for oss ulike aspekter ved interiør og dekor, håper vi du vil finne noe du kan dra nytte av her. Ofte handler dekor om å være kreativ og skape visse sinnsstemninger, alt etter hva du selv ønsker, og derfor forsøker vi å opplyse om noen gode løsninger. Når du leser gjennom våre artikler for du blant annet en liten innføring i hvordan farger kan påvirke atmosfæren i et rom, og hvordan tapetmønster skaper illusjoner om hvor stort et rom er.

Foren det praktiske med det vakre

Vi forteller deg hvordan du kombiner nytte og estetikk med et godt vegg-til-vegg-teppe, samt hvordan du kan gjøre et artig nummer ut av en morsom dørmatte. Få kontoret ditt til å se mer profesjonelt ut ved å være nøye med hvordan du innreder det, slik at du virker troverdig for kunder og klienter. Vær også obs på hvordan du innreder hjemmet, slik at både du og resten av husholdningen samt besøkende kan glede seg over å være der.

Hvordan du har det der du tilbringer store deler av dagen, har mye å si for din egen hverdagslige trivsel.