Baderomsinnredning

Vi bruker ikke lenger badet bare som et sted for hygieniske gjøremål. Det er stadig større fokus på innredningen av det som er et av de mest essensielle rommene i et hjem. Dette henger kanskje sammen med at badet har blitt et rom for avslapning og kroppspleie, og flere har fokus på å gjøre badet sitt mest mulig om til et spa. Høres det ut som noe du kunne tenke deg, vil vi komme med noen gode tips her.

Gjør badet mer spa-aktig

Du trenger på ingen måte å totalrenovere hele badet ditt for at det skal få den rette spa-feelingen. Det eneste du trenger er å gjøre noen ganske enkle grep. Fine skåler og oppbevaringsbokser som står i stil til resten av badet har ikke bare praktisk nytte, men brukes også som dekorasjon. Lekre håndklær i fine farger har også sin estetiske verdi. La dem være synlige ved å la dem stikke ut fra en åpen hylle. Baderomsmatter og dusjforheng i farger etter din egen smak, er også en idé.

Er du usikker på hvilken farge du vil ha, kan vi opplyse om at grønn ofte blir forbundet med ro og velvære. Generelt er varme farger for tiden populære å ha på badet. Har du muligheten til å justere lysstyrken på lampene kan dette også hjelpe deg med å finne roen på badet. Når du skal ta deg et varmt bad i badekaret for å koble av i noen timer etter en lang og stressende dag, hjelper det at selve baderommet bidrar til å hjelpe deg med dette.

Når alt er ryddig og fint, estetikken er på plass, vannet er varmt, lysene er dimmet og kanskje du har noen stearinlys med duft stående i vinduet, har du oppnådd det mange ønsker med et moderne baderom. Nemlig å gjøre det til et fristed.